Covrex automatiske lamelltrekk Classic og Solar+

Covrex Classic automatiske lamelltrekk ble designet i 2003 av Covrex sine ingeniører, dette med utgangspunkt i at eksisterende bassengtrekk ikke oppfyllte alle ønsker til sluttkunde. De ville ha et bassengtrekk som var SIKKERT, ISOLERENDE og MED EN LANG LEVETID. Kunder rapporterte inn gjentagende problem med at hule, luftfylte lamelltrekk ble skadet av bla hagl, storm og tøffe værforhold. Dette er årsaken til at Covrex’s team besluttet å utvikle skumfyllte kompakte lameller som er langt mer motstandsdyktige og med en lengre levetid.

Covrex automatiske lamelltrekk ble umiddelbart en suksess og er nå tilgjengelig i hele Europa. I 2006 ble en ny versjon av lamellene lansert, lamellene ble enda sterkere, med bedre isolasjonsevne og en glattere overflate som gjorde renhold enda enklere. VaBa har solgt og installert Covrex lamelltrekk i 5 år og har meget gode erfaringer med dette.

Covrex Classic lamelltrekk

Et av hovedmålene til Covrex var tilby maksimal beskyttelse for ditt basseng samtidig som Fransk sikkerhets standard NF P90-308 for bassengtrekk ble oppfylt. Bassengtrekket kan også utstyres med sikkerhetskroker på kortsiden,  håndrails under trekket eller som på mange nye glassfiberbasseng en gripe sikkerhetshylle.

Covrex kompakte skumfylte  lameller har en meget god isolasjonsevne U-verdi 0,0821 W/(m2K) som reduserer varmetapet under kjølige dager og netter.  Covrex Classic har en enkel unik sammenkobling som minimerer algevekst og som gjør det enkelt å rengjøre med en høytrykksspyler. I forhold til tradisjonelle lamelltrekk er meget motstandsdyktige mot hagl, storm og harde værforhold, tåler også frost.

Covrex Classic fås i fargene, Krem hvit (RAL9001), Silex grå (RAL7032), Sky blå (RAL5024) og Stål grå (RAL7037)

De fleksible sammenkoblingene mellom lamellen leveres i Silex grå.

Covrex Solar+ lamelltrekk

Oppdag Covrex Solar+, det siste produktet fra Covrex Pool Production.

Dette solar trekket er en videreutvikling av det tradisjonelle soloppvarmede lamelltrekket

basert på mange års erfaring med solartrekk. Vårt ny polykarbonat lamelltrekk er ekstremt motstandsdyktig pga et nytt spesielt egenutviklet design som har topp opptreden og kommer i en slank utførelse.

Covrex Solar+ sin sølvfinish gir lamelltrekket et klart og glassaktig utsende samtidig som synlighteten av kondens reduseres. Solar+ har god motstandsdyktighet mot hagl, Polykarbonat er opptil 16 ganger sterkere enn PVC. Solar+ har en spesiell profil som gjøre den bedre mot alger og kan også rengjøres med høytrykksspyler.

Covrex Drivsystemer

Våre basseng trekk Covrex Classic og Covrex Solar+ kan installeres i nesten alle private basseng, enten det er et eksisterende basseng, renovering eller nye basseng.

Vi tilbyr mange drivsystemer for å kunne tilpasse våre trekk til omtrent alle typer basseng, være seg tradisjonelle,  inne eller utendørs, overflow  eller infiny edge basseng. Drivsystemene deles inn i 3 hovedgrupper, Over bakken, Terrasse/nedsenkede  og Undervanns systemer. Over bakken system uten innkassing kan ikke brukes sammen med Solar+.

Covrex automatiske drivsystemer blir skreddersydd for hvert enkelt basseng ved fabrikken i Belgia og er produsert i rustfritt stål AISI 316

CLASSIC

SOLAR+

DRIVSYSTEMER