Overdekking – Sikkerhet

CoverSeal Design Sikkerhetstrekk

CoverSeal Design Sikkerhetstrekk for ute og innendørsbasseng, privat og offentlig

CoverSeal Design er ett elegant kvalitets bassengtrekk hvor det foruten sikkerhet er lagt stor vekt på design. Det passer til basseng i alle fasonger, nye eller eksisterende, utendørs, innendørs, private eller offentlige.

Det unike forseglingssystemet sørger for at et basseng på 5*10m stenges på ca 45sek (gjelder ikke manuelt). CoverSeal rulles forsiktig ut og dras ikke over gulvet pga. opprullings-systemet som flytter seg fra den ene til den andre siden.

Når det er hermetisk stengt er det ikke i kontakt med vannoverflaten, holder på temperaturen/termoeffekt, stabil pH, mindre behov for kjemikalier, forenkler rengjøringen. Regnvann slippes inn i bassenget via dreneringshull.

CoverSeal Design kan også brukes som vintercover. Vinterinstruks skal følges.

CoverSeal er produsert i kvalitetsmembran fra Serge Ferrari Précontraint Technology som sammen med lavtbyggende minirails gir et elegant bassengområde.

For mer informasjon om Cover Seal, gå til vår webside coverseal.no

Covrex lamelltrekk

Takket være de kompakte isolerte lamellene kan Covrex brukes som vintertrekk, noe som er unikt i markedet. Tester, utført av et akkreditert laboratorium, viser en meget høy motstand mot hagl, snø og is ned til -40 ° C. Liggende som et beskyttende dekke på frosset vann eller rullet opp og nedfryst nedsenket (nedsenket modell). Lamelltrekket Covrex tåler den sterke og anstrengende ising våre vintre tilbyr.

I motsetning til de hule lamellene vil ikke Covrex endre sin form selv ved +100 C. Du kan være sikker på at dine yngste familiemedlemmene kan gå på det uten bli dekket av vann.Tåler opp til 150kg pr kvadratmeter.

Siden lamellene er kompakte, vil de i langt mindre grad samle skitt og rusk noe som også medfører at det blir vanskeligere for bakterier å formere seg. Lamellene på sømmen er elastisk, hva som påvirker dem mer holdbare bruk. Den motoriserte rullen kan monteres på siden av bassenget (hvis bassenget er allerede installert), eller med inntil syv mulige undervanns installasjoner.

Lamelltrekket er det best isolerte på markedet og er enkelt å tilpasse på plassen

Nedsenket løsning, Helt usynlig og med minimal lagringsplass.
De minste lagring dimensjoner på markedet: Ø38cm for basseng på 8 meter lengde. Motoren er plassert i akselen

Bassengtak

Gullberg Jansson skyvbare bassengtak er meget populære og oppfyller alle krav som kan stilles til et bassengtak, samt har en elegant og robust konstruksjon. Modellserien passer spesielt godt for deg som er ute etter et lavt og stilrent bassengtak, som ikke tar for stor plass i hagen.

til tross for lav høyde er det god plass til å svømme under taket. Nova Comfort har som standard en skyvedør, som kan monteres på valgfri side (venstre eller høyre) og avtakbar frontgavl.

Nova Comfort har automatisk seksjonslåsing. Det betyr at bassengtaket kan åpnes og stenges raskt og enkelt, da seksjonene har en automatisk låsefunksjon. Seksjonene er ikke hektet sammen i hverandre og bassengtaket kan f. eks. være åpent på midten. Når bassengtaket er stengt, er det barnesikkert og kan kun åpnes med nøkkel.

Bassengtakene kan leveres flatpakket. Leveringen foregår enten ved at emballasjen åpnes og hver del lastes av for hånd av mottager eller at den lastes av hel ved hjelp av kranbil

AqvisDeck – Skyvbart terrassedekke

AqvisDeck er et terassedekke som enkelt skyves over og sikrer og isolerer ditt basseng. AqvisDeck er estetisk tiltalende og skyves enkelt på plass og låses med magnetlås.  

Leveres komplett m/isolasjon, tetting mot gulv, skinner på begge eller på en side og magnetlås i hjørner. Det går ikke å trå gjennom et AqvisDeck, det kan møbleres og fungerer også ypperlig som vinterbeskyttelse.

AqvisDeck tilpasses ditt basseng, swimspa eller spa, en modul, flere moduler og teleskopløsninger. Planlegg og integrer AqvisDeck inn din nye eller om mulig i eksisterende terrasse, Leveres uten terrassekledning, men kan om ønskelig leveres med feks ferdigmontert komposittdekke

Produseres i kraftige aluminiumsprofiler 161*60mm og leveres ferdig montert i moduler inkl 70mm isolasjon. Skinner bredde 35mm, høyde 12mm. For mer informasjon se også AqvisDeck´s webside

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og tilbud

Bar cover – energitrekk

Det er mange fordeler med disse bassengtrekkene:

Et bassengtrekk som er enkelt å rulle ut og lukke, du kan bade når du vil uten mye anstrengelser.

Ved et godt bassengtrekk reduseres behovet for ekstra  varme til bassenget. Et bassengtrekk fungerer effektivt som solvarme.

Din badesesong blir lenger. Et bassengtrekk som dette gjør at bassenget holder bedre på varmen Disse trekkene er sterke og pålitelige, de forehindrer at småbarn og kjæledyr faller i bassenget ved et uhell.

Kostnaden for en godt bassengtrekk betaler seg raskt – du får mindre jobb med vedlikehold og renere vann.
Det er vanlig å legge til 20cm på alle sider. Leveres i flere farger